پيشنهاد اين حقير اين است كه تمام متخصصان اسفنداباد دسته بندي شوند در يك انجمن يا گروه خاص در جهت پيشرفت روستا. براي نمونه جلوگيري از دستبرد در بافت قديم روستا كه تقريبا از هم گسيخته است و يا برنامه ريزي براي خيلي از امور ديگر. ما جوانان هستيم كه بايد به فكر روستا باشيم چون براي ماست و ما بايد از اون استفاده كنيم بنابراين خيلي از سياست هاي غلط رو بايد جلوگيري كنيم.

 

مدیر وبلاگ: با تشکر از پیشنهاد خوبتون. در راستای صحبت شما و به منظور اینکه این وبلاگ هم سهمی در این امر داشته باشد از هم ولایتی های فارغ التحصیل که با پیشنهاد خانم یا آقای سربازی موافق هستند خواهشمندیم که به منظور قدم اول نسبت به ثبت مشخصات خود در این وبلاگ اقدام نمایند.

لطفا نام و نام خانوادگی / نام پدر / مدرک و رشته تحصیلیتون رو ارسال کنید.

احسان پوربرخورداری:

salam khedmate ham velayatihaye khoobe khodam.man ehsan poorbarkhordari hastam lisanse hoghoogh.az har goone komak ke az dastam bar biyad kootahi nemikonam,chekar bayad bekonam vase khedmat be shooma va esfandabad?

مدیر وبلاگ: با تشکر از همکاری شما امیدواریم که از این به بعد نخبه ها و تحصیلکرده های اسفندآباد به مخاطبان وبلاگ معرفی شوند.


موضوعات مرتبط: معرفی اسفندآبادی ها ، ارسالی اعضا ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : 19 / 6 / 1391برچسب:انجمن متخصصين اسفندابادي, | | نویسنده : |

با سلام

چگونه می توانیم به صورت مستقیم با مسئولین اسفندآباد در تماس باشیم؟

درصورتی که ایمیل یا شماره تلفن این بزرگواران  در اختیار هم ولایتی ها قرار بگیرد

اسفندآبادی ها می توانند با ارائه پیشنهادات در امر آبادانی روستا سهیم باشند.


موضوعات مرتبط: معرفی اسفندآبادی ها ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : 7 / 6 / 1391برچسب:اسفندآباد,اسفند آباد,اسفنداباد,اسفند اباد,ابرقو,ابرکوه,یزد,بخش بهمن, | | نویسنده : اسفندآبادی |

 
منحصر به ‌فردترین نوع آش در استان یزد است که بر دو نوع است:

شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می ‌شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ‌ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می ‌کنند.

نوع دوم آش شولی ترش است. مقداری نخود سالم یا نیم کوب و عدس را با چغندر خرد کرده یا نیم کوب می ‌پزند و در فصل زمستان برگ چغندر را به‌جای برگ اسفناج در آن می ‌ریزند و مقداری آرد گندم به آن اضافه می ‌کنند. برای ترش کردن آن، از سرکه انار یا انگور و نیز رب انار استفاده می‌ کنند. گاه از برنج نیز در آش استفاده می ‌شود.


موضوعات مرتبط: آداب و رسوم اسفندآباد ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : 6 / 6 / 1391برچسب:اسفندآباد,اسفند آباد,اسفنداباد,اسفند اباد,ابرقو,ابرکوه,یزد,بخش بهمن, | | نویسنده : اسفندآبادی |

سلام - اولین پایگاه فرهنگی ومذهبی شهرستان ابرکوه با امکانات ویژه شروع به کار کرد بدین سبب از شما دعوت میگردد ضمن بازدید از این وب سایت  جهت ارتباط با همشهریان خود در شبکه اجتماعی آن عضو شوید .منتظر حضور شما در این پایگاه و راهنمایی های ارزنده در بهبود این پایگاه هستیم .

در صورت امکان این پایگاه را به دوستان خود معرفی نمایید


www.tathir.net


با تشکر روابط عمومی پایگاه جامع تطهیر


موضوعات مرتبط: متفرقه ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : 2 / 6 / 1391برچسب:اسفندآباد,اسفند آباد,اسفنداباد,اسفند اباد,ابرقو,ابرکوه,یزد,بخش بهمن, | | نویسنده : اسفندآبادی |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.